Survivor / TV8 Adaya kim veda etti (Survivor Kim Elendi Pascal mı Hakan mı)

Survivor / TV8 Adaya kim veda etti (Survivor Kim Elendi Pascal mı Hakan mı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor bu hafta kim elendi. Konseyde birinci olan isim Serenay oldu ve Pascalın ismini söyledi. Hakan, Pascal,Doğukan isimleri çıktı ve elenen isim..

Survivor'da gerginlik, heycan tüm hızıyla devam ediyor. Survivor kim elendi bu akşam belli olacak. Konseyde ismi çıkan ilk isim Hakan oldu, tv8 izle... Survivor All Star kim elendi, yarışmada büyük heyecan son bölümde neler yaşandı? Survivor All Star'da kim elendi?Acunn Survivor All Star'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ada konseyinde toplandı. Tv 8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen All Star'da oldukça gergin bir ada konseyi yaşandı. Merve Aydın bu hafta yarışmanın kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan ismi oldu. Ünlüler takımının yapmış olduğu oylama sonucu Hakan 4, Pascal 2, Berna ise 1 oy aldı. SMS sonuçlarına kalan Hakan ve Pascal'ın konseyde yaşadıkları ırkçılık tartışması geceye damga vuran olay oldu. İşte Survivor All Star 3 Mayıs 2015 ada konseyine dair tüm detaylar burada. Merve Aydın'ın bireysel dokunulmazlığı kazandığı gecede Hakan SMS sonuçlarına kaldı. Peki Survivor All Star Hakan Hatipoğlu kimdir? nbsp;

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Pascal Nouma oldu. Ada konseyinde Ünlülerden Hakan'ın ismi , diğer isimler Pascal Nouma ve Doğukan oldu, oylamada sonuncu olan Pascal Nouma adaya veda etti. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Pascal Nouma oldu. nbsp;Adada yakın arkadaşı Berna'nın gözyaşları sel oldu... İşte detaylar...

Ünlüler takımının SMS sıralaması 06 Mayıs SMS sıralaması şöyle oldu ;

1) Serenay Aktaş nbsp;

2) Hakan Hatipoglu nbsp;

3) Anıl Tetik

4) Doğukan Manço

5) Pascal Nouma nbsp;

6) Berna Canbeldek

7) Merve Aydın

TV8 - CANLI YAYIN İZLE (SURVİVOR KİM ELENDİ)

Survivor Hilmicem ve Begüm aşk mı yaşıyor

Survivor / TV8 Adaya kim veda etti (Survivor Kim Elendi Pascal mı Hakan mı)

Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı'nda yarışan iki yarışmacının yakınlaşması sosyal medyada olay oldu.

Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı'nın iki gruba ayrılmasında sonra taraflar arasında yakınlaşma olmamıştı. Turabi ve Hilmicem'in başını çektiği grup diğer gruptan Begüm'e artık daha yakın davranmaya başladı. Hilmicem'in son zamanlarda Begüm'le özel zaman geçirmesi, yarışlarda onu kutlaması izleyicilerin yeni bir aşk mı doğuyor yorumlarına neden oldu. Hilmicem ile Begüm yayınlanan son bölümde, sahilde yan yana oturması ve keyifli bir zaman geçirip, özeleştiride bulunmaları bu iddiaları güçlendirdi.Hilmicem ile Begüm'ü birbirine çok yakıştıran hayranları iki isme destek mesajları atıyor.Survivor All-Star'ın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden olan Begüm Yücetan,kimdir? İşte sosyal medya paylaşımlarıyla Survivor'ı güzeli Begüm Yücetan....Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu ve asıl adı Ece Begüm Yücetan olarak geçiyor.İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi olan Yücetan, iş ve okul hayatını bir arada sürdürüyor.2009'da Miss Turkey finalisti olan Begüm Yücetan aynı zamanda profesyonel mankenlik yapmakta.2012'de yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2 yarışmasında, Gönüllüler takımında yer alan Ece Begüm Yücetan bu yarışmadaki performansıyla adada 100 gün boyunca kalarak, 4. olmayı başarmıştı.Tenis ve fotoğrafçılığa meraklı olan Yücetan zamanının çoğunu spor salonunda geçiriyor. Bir dönem TV 8'de program sunuculuğu da yapan Begüm Yücetan, 2015 yılında Survivor All-Star yarışmasına katıldı. 88-59-88 ölçülerine sahip olan Yücetan, ela gözlü ve kestane rengi saçlara sahip.

Survivor / TV8 Adaya kim veda etti (Survivor Kim Elendi Pascal mı Hakan mı)

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in dün akşam ekranlara gelen bölümünde ödül heyecanı yaşandı.Her iki takımın da kıyasıya mücadele ettiği yarışın galibi Ünlüler oldu.Annelerinin kendileri için seçtiği yemekleri yiyen Ünlüler takımı oyuncuları duygusal anlar yaşadı.Annelerine ait fotoğrafları dakikalarca öpen yarışmacılardan Serenay Aktaş "Bu ödüle çok ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun ki kazandık" dedi. Doğukan Manço ise "Annem fotoğrafta çok gururlu duyuyordu. Bu bana güç verdi" dedi.

Survivor / TV8 Adaya kim veda etti (Survivor Kim Elendi Pascal mı Hakan mı)

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK MERVE'NİN...

Survivor All Star'da Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Bu ödül sonrasında moralleri yerine gelen Ünlüler bu heyecanla çıktıkları dokunulmazlık oyunundan ise yine elleri boş döndü. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımından Merve kazandıBu sonuçlara göre Merve elenmesi önerilecek isimler arasında yer alamayacak.Yapılacak SMS oylaması sonrasında ise adadan elenecek yeni isim belirlenmiş olacak. Survivor izleyicileri ise destekledikleri yarışmasının adını yazıp 1890'a mesaj gönderebilirler.

Survivor Berna Canbeldek kimdir nbsp;

TV8'in en çok izlenen yarışması Survivor All Star yarışmacısı Berna Canbeldek Profesyonel Jimnastik ve Profesyonel dans eğitmeni. Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır.Berna Canbeldek, 2012­2013 yılları arasında Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 4. sezon "Yetenek sizsiniz" yarışmasına

da katılmıştır.Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Berna Canbeldek de "gönüllüler" takımında yarıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...