Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Destek Menkul Değerler'den müthiş proje

Destek Menkul Değerler'den müthiş proje

Ekonomi Haberleri

Tasarruf bilincini geliştirmek ve risk faktörlerini dikkat çekmek isteyen Destek Menkul Değerler, bir toplumsal sorumluluk projesi başlattı

Projenin ilk adımı 7 Ekonomistle 7 kitaplık bir seri. nbsp; Şirket karmaşık gözüken finansal konuları sade bir dille topluma ulaştırmayı hedefliyor. Seride Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Prof. Dr. Kerem Alkin, Prof. Dr. Emre Alkin, ekonomist - yazar Ali Ağaoğlu, altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, gazeteci Aslı Şafak ve stratejist Ahmet Mergen'nin kitapları yer alıyor.

Destek Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Yılmaz, "Türkiye'nin önde gelen akademisyen ve piyasa aktörlerinin deneyim ve entelektüel birikimlerini ortaya koydukları yedi kitapla ilk adımımızı atıyoruz. Ardından ekonomistlerimizin katılımıyla geniş katılımlı paneller serimizi başlatacağız" dedi.

Ekonomist

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...