Tolga'dan çok sert soykırım tepkisi!

Tolga'dan çok sert soykırım tepkisi!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin, ABD'li instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın sözde 'Ermeni soykırımı' ile ilgili paylaşımına çok sert çıktı.

Yaptığı yorum, Blzerian'ın Türk takipçileri tarafından tepkiyle karşılanırken, milli kaleci Tolga Zengin'i de fena kızdırdı. Siyah-beyazlı kaleci, "Senin ben cibilliyetini …" sözleriyle Bilzerian tepki gösterdi. Beşiktaş`ın yıldız kaleci Tolga Zengin, fotoğraf paylaşım sitesi instagram`da fenomen olan Dan Bilzerian'a paylaşımından dolayı tepki gösterdi. Bilzerian 24 Nisan günü Instagram'dan paylaştığı fotoğrafının altına, "Bugün Ermeni soykırımının 100. yıl dönümü ve Türk hükumeti 1.5 milyon Ermeni'yi katletti. Hala bunun bir soykırım olduğunu kabullenmiyor." diye yazdı.Tolga Zengin ise bu paylaşımın altına ''senin ben cibiliyetini…'' diye yazarak tepkisini gösterdi.

Tolga'dan çok sert soykırım tepkisi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...