HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meteorolojiden uyarı! Bu akşama dikkat

Kaynak: İHA
Meteorolojiden uyarı! Bu akşama dikkat

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye bugün akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bugün ülke genelinde hava açık ve az bulutlu olup sıcaklıklar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyrederken, akşam saatlerinde Trakya'da başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışın gece saatlerinde Marmara bölgesinde, yarın (08.05.2015 Cuma) ise Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu bölgesinin görülmesi bekleniyor. Yağışların bugün akşam ve gece saatlerinde Trakya'da (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) Çanakkale'nin doğusu ve Balıkesir'in kuzey ilçelerinde, gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda (İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik ve Sakarya) yarın öğle saatlerinde ise Afyon, Burdur, Isparta, Konya'nın batısı, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

HAFTA SONU

09.05.2015 Cumartesi günü Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, İç Anadolu'nun doğusu (Sivas, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Aksaray) ile Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan çevrelerinde kuvvetli olacağı bekleniyor. Yağışların pazar günü ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında ülkemizin güney ve doğu bölgelerinde aralıklarla devam edeceği bekleniyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yarın ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde, cumartesi günü kuzeydoğu ve iç bölgelerinde, Pazar günü ise doğu bölgelerimizde azalacağı ve önümüzdeki hafta yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor".

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...