Lütfi Elvan, 'Mazot 1 lira olursa...'

/ Kaynak: DHA
Lütfi Elvan, 'Mazot 1 lira olursa...'

Politika Haberleri  / DHA

AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, 'Mazotu1 lira yaptığınız anda bu ülkeyi karanlığa götürürsünüz arkadaşlar" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Isparta'da Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği (IGSİAD) tarafından düzenlenen 'Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları' ödül törenine katıldı. Barida Otel'de gerçekleştirilen törene Vali Vahdettin Özkan, Ak Parti milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, MHP milletvekili aday adayları ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

'BİZ YAPAMAZ MIYIZ, AKILSIZ MIYIZ?'

Törende konuşan Lütfi Elvan, Türkiye'nin istikrar ve ekonomik gelişme açısından inanılmaz bir performans sergilediğini söyledi. Türkiye'nin büyümesinin istikrarla mümkün olduğunu belirten Lütfi Elvan, siyasi partilerin seçim vaatlerine ilişkin değerlendirmede bulundu. Elvan; "Bakın farklı seçim vaatleri var. Diyorlar ki 'mazot 1 lira olacak.' Biz diyemez miyiz 'mazotu 1 lira yapıyoruz.' Biz yapamaz mıyız, biz akılsız mıyız? Değiliz ama bu ülkenin geleceği için onları yapamayız. 1 lira yaptığınız anda bu ülkeyi karanlığa götürürsünüz arkadaşlar. Vatandaşımıza biz bunu açıkça söylüyoruz. Biz de çıkıp 'şunları, şunları yapacağız' diyebiliriz. Ama demeyiz. Bugüne kadar demedik bundan sonra da demeyeceğiz arkadaşlar. Bu ülkenin geleceği için ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız" dedi.

'BATI AKDENİZ ULAŞIMDA BANA EMANET'

Batı Akdeniz'in ulaşımıyla ilgili de konuşan Lütfi Elvan, şöyle dedi:

"Ulaşım konusunda Antalya, Burdur, Isparta'nın ulaşım altyapısını bana emanet edin gerisini düşünmeyin. İkinci bir husus ise hızlı tren konusu. Proje çalışmaları aşağı yukarı tamamlandı. 2016 yılının ilk yarısında hızlı tren yapımına başlayacağız. Burada önemli iki husus var. Birincisi Isparta'yı hızlı trenle Afyon üzerinden İzmir'e bağlıyor, Ankara'ya, Yozgat'a bağlıyorsunuz. Konya'ya Antalya'ya bağlıyorsunuz. Yolcularımız açısından hızlı tren ve yüksek hızlı trenin gittiği her yere Isparta'da ulaşma imkanı sağlayacaksınız."

Konuşmanın ardından 2015 yılının başarılı ve girişimci işadamlarına ödülleri verildi.

'72 MİLYON MOBİL TELEFON KULLANICISI VAR'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra Isparta- Konya karayolu üzerinde bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi'nin bulunduğu binadaki Isparta Çağrı Merkezi 1'inci etap açılış törenine katıldı. Vali Vahdettin Özkan ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı törende konuşan Lütfi Elvan, "İşte bacasız bir fabrika. Dünyada sizlerde görüyorsunuz çok hızlı bir değişim ve dönüşüm süreci yaşanıyor. Bu hızlı değişim sürecine ayak uyduranlar başarılı oluyor, uyduramayanlar maalesef çok geri konumda kalıyorlar. İşte bizler de son 12 yıllık süreçte dünyadaki tüm değişim sürecine ayak uyduruyoruz. Mobil telefon kullanıcı sayımız 72 milyona ulaştı. Aşağı yukarı 80 milyon kişi birden fazla telefon olması münasebetiyle bir operatörden başka bir operatöre geçme imkanına kavuşuyor ve geçiyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çağrı merkezi açılışı gerçekleştirildi. Ardından canlı bağlantı yapılarak 16 kilometrelik Süleyman Demirel Üniversitesi- Sav arasındaki bölünmüş yolun sıcak karışım asfaltının hizmete sunulmasına ilişykin açılış da yapıldı.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...