Fenerbahçe'ye Amsterdam'dan misafirler

Fenerbahçe'ye Amsterdam'dan misafirler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında, 9 Mayıs Cumartesi günü Medicana Sivasspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncular, ilk bölümde 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.

Dar alanda uygulanan hücum-defans organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yine dar alanda oynanan çift kale maç ve sonrasında yapılan bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Antrenmanın ilk bölümünde yer alan Mehmet Topuz ikinci bölümde özel program dahilinde çalışırken, izni biten Selçuk Şahin çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

AMSTERDAM'DAN MİSAFİRLER

Fenerbahçe'nin çalışmasını Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan gelen Amsterdamsche FC Genç Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti de izledi. Genç oyuncular, sarı-lacivertli ekibin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt ile fotoğraf çektirdi.

Sarı-lacivertli ekip, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...