Fenerbahçe'nin değişmez oyuncusu Mehet Topal'ın büyük hırsı

Fenerbahçe'nin değişmez oyuncusu Mehet Topal'ın büyük hırsı

SPOR Haberleri

Sakat olmasına rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmamak için haftalardır iğneyle sahaya çıkan Topal, "Bu formayı giymek fedakârlık ister" dedi

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Mehmet Topal'dan ilginç açıklama. Sakatlığına rağmen haftalardır iğneyle sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, "Formayı giydiğimde ağrılarımı unutuyorum" dedi. "Fenerbahçe forması giymek çok çalışmanın yanı sıra fedakârlık da gerektirir" vurgusunda bulunan Topal, "Sadece ben değil, takımdaki birçok arkadaşım sakatlıklarına rağmen görev yapıyor. Evet, ağrılarım olmuyor değil, ancak sahaya çıktığımda her şeyi unutuyorum. Zaten tribünde oturmak bana göre değil. Takım arkadaşlarım sahada mücadele ederken onları kenardan izlemek bana büyük bir işkence gibi geliyor" yorumunu yaptı. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal döneminde olduğu gibi İsmail Kartal'ın da adını tahtaya ilk yazdığı oyuncu olan Topal, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve kariyerini sarı-lacivertli forma altında sonlandırmak istediğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...