Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu, Aykut Kocaman yönetimindeki Konya için ikaz etti

Hamzaoğlu, Aykut Kocaman yönetimindeki Konya için ikaz etti

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Rakibimizi evinde 5-0 yendik. Rövanşı almak isteyecekler. Dikkatli ve hatasız oynamalıyız" diye konuştu

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, bugün sahasında oynayacağı Torku Konyaspor'u puansız göndermeye şartlandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, dünkü taktik idman öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Çok zor bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizin kalan karşılaşmalarda bir iddiası yok. Ancak ilk yarıda evlerinde 5-0'lık bir galibiyet almıştık. Torku Konyaspor bu maçın rövanşını almak için elinden geleni yapacaktır. Çok dikkatli olmalıyız ve 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan oynamalıyız" açıklamasında bulundu. Sarı-kırmızılıların hocası Konyaspor önünde kuracağı kadroya son şeklini verdi. Muslera'nın önünde savunmanın kanatlarında Sabri ve Olcan Adın şans bulacak.
Stoperde kararsız kaldı
Cezası biten Chedjou ilk 11'deki yerine geri dönecek. Hamzaoğlu, Semih Kaya ve Hakan Balta arasındaki kararını bugün verecek. Orta sahada Melo'nun da cezasını tamamlaması sarı-kırmızılı hocanın elini rahatlatıyor. Brezilyalı futbolcu, Selçuk İnan ile birlikte görev yapacak. Son haftaların formda ismi Emre Çolak'ı da orta sahanın sağında düşünen Hamzaoğlu, sol kanatta ise Yasin Öztekin'e şans verecek. Antrenmanlarda iki oyuncu ile yakından ilgilenen genç teknik adam, hücum organizasyonlarında sık sık kanatları kullandı. Sneijder'dan vazgeçmeyecek olan Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor karşısında attığı 2 golle çıkış yakalayan Burak Yılmaz'dan yine goller bekliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...