Futbolcularına terapi uygulayan Ersun Yanal, Rizespor maçı öncesi net konuştu

Futbolcularına terapi uygulayan Ersun Yanal, Rizespor maçı öncesi net konuştu

SPOR Haberleri

İdmanlarda oyuncularının neşelenmesi için özel uğraş veren Trabzonspor'un hocası, "Avrupa için 3 puan almalıyız" dedi

Beşiktaş yenilgisiyle taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ersun Yanal, Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde futbolcularına moral aşılamaya çalışıyor. Tecrübeli hoca, dünkü idmanda oyuncularının neşelenmesi için yarışmaya dayalı özellikle mahalle aralarında çocukların sevdiği top kapma çalışması yaptırdı. Yeniden çocukluklarına dönen bordo-mavili oyuncuların morali biraz da olsa düzeldi. Özellikle Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf'un hırsı ise görülmeye değerdi. Topu kapmak için hırsla mücadele eden oyuncuların hırsı teknik heyeti sevindirdi.
Antrenman öncesi futbolcularıyla konuşan Teknik Direktör Ersun Yanal, "Beşiktaş maçı artık geride kaldı. Şimdi Rizespor'u yenmeliyiz. Avrupa kupalarına gitmek istiyorsak başka çaremiz yok" dedi. Bu arada Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, antrenman öncesinde tesisleri ziyaret ederek futbolcularla fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...