Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Google Play'deki uygulama fiyatları değişiyor

Google Play'deki uygulama fiyatları değişiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Google Play'deki ücretli uygulamalarda bizi önemli bir değişim bekliyor.

Mobil uygulama geliştiricileri, emekleri karşılığında para kazanmak istediklerinde fiyatlandırma konusunda zor bir karar vermeleri gerekiyor. Uygulamanın fiyatını herkes için ayarlayabiliyorsunuz, ancak belirli bir kesim için belirli bir fiyatlandırma uygulamanız mümkün olmuyor. Ancak yeni bir iddiaya göre bu durum, Android dünyası için yakında değişebilir.


The Information'ın kaynaklarına göre Google, Android geliştiricilerinin aynı Google Play sayfasının farklı sürümlerini denemesine olanak tanıyan bir işlev ortaya çıkarıyor. Bu işlev, yalnızca farklı kullanıcıların farklı önizlemeler görmesine değil, farklı fiyatlandırmalara da olanak tanıyor. Örneğin geliştirici, yeni yayınladığı oyunu için sizden 2 dolar talep edebilirken, geriye kalan kesimin 3 doları kabul edip etmeyeceğini deneyebiliyor.


İşlev, geliştiriciler için avantajlı gibi görünse de, örneğin başkalarının 2 dolara aldığı bir uygulama için 4 dolar ödemiş olduğunuzu öğrenmek, canınızı sıkabilir. Google, böyle bir yol takip edeceğini henüz doğrulamamış olsa da, bu ay düzenlenecek olan I/O etkinliğinde gerçek, karşımıza çıkabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...