Metin Akpınar yıkıldı! 'Benim canım gitti'

Metin Akpınar yıkıldı! 'Benim canım gitti'

MAGAZİN Haberleri

Sayısız filmlerde rol alan usta oyuncu Zeki Alasya'nın ölüm haberini alan yakın dostu Metin Akpınar yıkıldı.

Gözyaşlarıyla büyük dostluklarını anlatan Akpınar, 'Bugün en sevdiği yemeği götürecektim ama ölüm haberini aldım' diye konuştu.
CNN Türk'ün canlı yayınına telefonla bağlanan Metin Akpınar büyük üzüntü içindeydi... Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Akpınar, 'Benim canım gitti, diğer yarım gitti, büyük bir kayıp. Her ölüm erkendir ama bu beklemediğimiz bir şey oldu. Malesef karaciğerinde bir olumsuzluk oluşmuştu. Geç kalınmıştı, fark edemedik. Yapılacak bir şey kalmamıştı. Son iki günde olumsuz bir tablo oluştu. Onu hoş tutmaya çalışıyorduk. Hep yanındaydım. Bugün sevdiği yemeği yapıp götürecektim. Bu haberi aldım' diye konuştu.
Gazetelerde zaman zaman çıkan aralarının bozuk olduğu haberlerine tepki gösteren Akpınar, 'Aramız hiç bozulmadı, hiç ayrılmadık. Şimdi ayrıldık işte kına yaksınlar...' Akpınar, '1962'de tanıştık, ondan evvel de kader bizi birleştirmişti zaten. Babalarımız birlikte çalışırdı. Annelerimiz vefat ettiğinde bile imamları aynıydı. Ayrılık dedikoduları hiç gerçek olmadı' dedi.


ÖLÜM SEBEBİ NEYDİ?
22 Nisan'dan bu yana karaciğer rahatsızlığı geçiren Zeki Alasya bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...