Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Paralel Yapı' operasyonunda 9 şüpheli adliyeye sevkedildi

/ Kaynak: AA
'Paralel Yapı' operasyonunda 9 şüpheli adliyeye sevkedildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Aralarında eski emniyet mensupları ve öğretim üyesinin de bulunduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi

nbsp;Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 3 gün önce başlatılan operasyon kapsamında aranan polis memuru, dün akşam yakalandı.

Aralarında öğretim üyesi ve eski emniyet mensuplarının bulunduğu 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından "delilleri karartmak, görevi kötüye kullanmak ve suçluyu kayırmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

İzmir'de paralel yapıya mensup polislerin daha önce yürütülen soruşturmada delilleri kararttığı iddiaları üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon başlatılmış, İzmir Emniyet Müdürlüğünde bir dönem asayiş şube müdürü olarak görev yapan Ö.D, ahlak büro amirliği görevinde bulunan N.A'nın da aralarında bulunduğu 7 polis ile Tunceli Üniversitesinde görev yapan öğretim üyesi F.Ç, dün düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...