Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahar şenlikleri dönüşü feci kaza, 1 kişi öldü

/ Kaynak: DHA
Bahar şenlikleri dönüşü feci kaza, 1 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

DÜZCE Üniversitesi'nde bahar şenliklerine katılarak eğlenen 3 gencin bulunduğu otomobil, tepeden aşağı yuvarlandı. 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza dün gece saatlerinde, Düzce Üniversitesi'nin Konuralp kampüsünde meydana geldi. Samet Kahraman, kardeşi 17 yaşındaki Kadircan Kahraman ve 17 yaşındaki Sercan Çakmakçı üniversitenin kampüsünde düzenlenen bahar şenliklerine katıldı. Gece boyunca eğlenen 3 genç daha sonra evlerine gitmek için Otomobille yola çıktılar. Samet Kahraman yönetimindeki 67 TK 808 plakalı otomobil kampüste ilerlerken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tepeden aşağı yuvarlandı. Yaklaşık 70 metre aşağı yuvarlanan araçta bulunan 3 genç yaralandı. Samet Kahraman kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını kaybederken, Kadircan Kahraman ile Sercan Çakmakçı ise kaldırıldıkları Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...