Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti

Politika Haberleri  / İHA

Manisa mitingi öncesi Balıkesir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

Ankara'dan uçakla Balıkesir Havaalanı'na gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partililer tarafından karşılandı. Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan Kılıçdaroğlu, araç konvoyu eşliğinde seçim otobüsüne binerek Kepsut ilçesine gitti. İlçede halkı selamlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kahvehanede oturdu ve ilçe sakinleriyle birlikte sohbet edip çay içti. Kılıçdaroğlu, 88 yaşındaki eski milletvekili Hasan Tahsin Uzun'la da kısa süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, kahvehane ziyaretinden sonra otobüsten el sallayarak şehir turu attı ve Köylü Garajı'nda otobüsten inip esnafları ziyaret etti. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, seçim otobüsünün merdiveninden Kepsutuları selamladı ve "7 Haziran'da sandığa gideceğiz. Çocuklarımız için, torunlarımız için, bayrağımız için oy vereceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki Balıkesir milletvekilleri, daha sonra Dursunbey ilçesine hareket etti.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...