İşte çok konuşulan o dinozorların fiyatı!

/ Kaynak: İHA
İşte çok konuşulan o dinozorların fiyatı!

Politika Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'a yerleştirilen dinozorların maliyetini açıkladı.

nbsp;Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Kanal A'da yayınlanan Çerçeve programında Fatih Şahin'in konuğu oldu.Ankapark'ın tanıtımı için yerleştirilen çok konuşulan dinozorların maliyetini açıkladı.Başkan Gökçek kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken Çin'den getirilen dinozorlara yapılan eleştirileri ise bakın nasıl cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek nbsp; dinozorların Çin'den geldiğini belirterek: "Bunu bilmeyerek ve abartarak söylüyorlar. Sanki buraya 2 tane 3 tane bir şey alınmış. Buraya alınan dinozor miktarı 380 adet büyüklü küçüklü. Bunların içerisinde 65 metre ve 40 metre olanları var. 65 metre ne demek bir bina düşünün kaç katlı bina demek. 3 metereden hesap etsen 20 katlı bina eder. Biraz da bu olayların içinden ne çıkarmak istiyorlar biliyor musunuz? Melih Gökçek bu kadar para verdiyse birileri buralardan bir şey götürmüştür. Ortalamasını söyleyeyim bir dinozor 13 bin liraya falan geliyor. Çin'den geliyor. Yol masrafı dahil gümrükleri dahil" dedi.

Başkan Gökçek o firmaya ceza kesildiğini açıklayarak: "Adam zamanın getiremedi dinozorları bizde ona 2 milyon 683 bin lira ceza kesmişiz ve 4 milyon 801 bin lira para vermişiz. 7 Milyon vermemiz gerekirken bu fiyata aldık. Onlar ne yazdı 9 milyon, 10 milyon. Söylediklerinin 2 buçukta 1'i. Peki neden getirdik bunları. Bu kompleksin içinde bir müze var. Dünyadaki en büyük dinozor müzesi bizde. En büyük dinozor ormanı 10 bin metre kapalı alan bizde. Bunların içinde bir de 80 bin metre kare kamuflaj malzemesi var. O yüzden söyleyecekler. Ben onların ağzını yoracağım. Hep yordum." şeklinde konuştu

Gökçek CHP'lilere de gönderme yaparak: "CHP'liler merak etmesin malzeme bol her hafta, 2 haftada bir oraya başka şeyler koyacağım. Ama size bir şey söyleyeyim mi? Ben dinozor ve robotu oraya koymasaydım kimse Ankapark'ı bu kadar tanımazdı." ifadelerini kullandı

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...