Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen Galatasaray maçı öncesi açıkladı!

Rıdvan Dilmen Galatasaray maçı öncesi açıkladı!

SPOR Haberleri

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklaması şöyle; Galatasaray, Torku Konyaspor karşısında favori olarak sahaya çıkacak. 45, 50 bin seyirci de gelir. Fenerbahçe'nin çok sıkıntılı 10 günü başlayacak. Fenerbahçe, Sivas deplasmanında mutlak kazanması gerekiyor. Yüzdeler gün gün değişiyor. Şimdi yüzdeler, hafif de olsa Galatasaray'ın lehinde.


Galatasaray, 20 ile 45. dakikalar arasında çok iyi oynayıp skoru da 2-0'a getirdi. Bu zaten Galatasaray'ın istediği bir skordu. Ondan sonra rölantiye aldılar ve sürekli pas oyunu oynadılar.


Muslera, ligin en güvenli kalecisi. Kalede sanki 3 kişi birden duruyor gibi. Çok mu önemli top çıkardı? Hayır ama kalesinde çok güven veriyor. Savunma oyuncuları müthiş güven duyuyor. Mondragon bile bu kadar güvenilir değildi.


Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı iş az iş değil. Geldiği dönemde de çok iyi bir dönemde değildi takım. Kaos vardı. Ekonomik sıkıntılara rağmen takım çok iyi gidiyor. Galatasaray'ın kültüründe var bu. Şampiyonluğa oynayınca oyuncular ekonomik sıkıntıları bir kenara itebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...