Neymar'dan, Bale ve Pogba açıklamaları

Neymar'dan, Bale ve Pogba açıklamaları

SPOR Haberleri

Real Madrid'deki performansıyla hayal kırıklığı oluşturan Gareth Bale ve Juventus'un parlayan yıldızı Paul Pogba hakkında açıklamalarda bulundu.

nbsp;İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın süper yıldızı Neymar, Real Madrid'deki performansıyla hayal kırıklığı oluşturan Gareth Bale ve Juventus'un parlayan yıldızı Paul Pogba hakkında açıklamalarda bulundu.Bale'ın müthiş yetenekleri olan bir futbolcu olduğunu dile getiren Neymar, "Futbolda eleştiri ve baskı oldukça olağan şeyler. Hepimiz zaman zaman bu durumla karşı karşıya kalıyoruz, bu durumla yaşamak zorundayız. Bale'ın büyük bir oyuncu olduğundan şüphe edilmemesi gerekiyor." dedi.


"PAUL POGBA ÜST DÜZEY BİR YILDIZ"


Pogba hakkında da açıklamalarda bulunan Neymar, "Pogba harika bir oyuncu, benden daha genç ve inanılmaz yetenekleri, potansiyeli var. Şu anda en seviyeye ulaşmış durumda ve Barcelona'nın da kapıları ona her zaman açık" ifadelerini kullandı.


"BARCELONA'DA ÇOK RAHAT YAŞIYORUM"


Barcelona'ya transfer olmadan önce İngiltere'den teklifler aldığını ancak tercihini Barcelona'dan yana kullandığını dile getiren Brezilyalı yıldız, "İngiltere Premier Lig'i izlemeyi seviyorum. Bu ligde büyük takımlar v byük oyuncular var ancak Barcelona'da çok rahat yaşıyorum. Bayern maçında da harika bir performans yaptık ancak temkinli olmak zorundayız, Berlin'e gitmemiz için önümüzde 90 dakika var." şeklinde konuştu.


"LIONEL MESSI 1 NUMARA"


Lionel Messi hakkında da konuşan Neymar, "Messi 1 numara, gençken o benim idolümdü ancak şu anda yan yana oynuyoruz, aynı takımın başarısı için ter döküyoruz. Fantastik bir oyuncu, takım için elinden gelenin en iyisini yapıyor" dedi.


Kaynak: nbsp;Sporx.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...