Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pascal Nouma Hakan ve Serenay'a ateş püskürdü!

/ Kaynak: İHA
Pascal Nouma Hakan ve Serenay'a ateş püskürdü!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Survivor All Star'dan elenen Pacscal Nouma, İstanbul'a dönüşünün ardından Instagram hesabından yarışmada yaşadıklarına dair paylaşımlarda bulundu.

Nouma, adada bazı tartışmalar yaşadığı Hakan ve Serenay'ı eleştirerek, "Ve artık evimdeyim.. Yolda gelirken hep düşündüm, kazanmak uğruna karakterlerini değiştirip, insanların arkasından sallayanlara cevap vermeli miyim diye... Çünkü ben hiç bir röportajımda kimse hakkında ileri geri konuşmadım, yüzüme gülenler arkamdan adamlığıma, şahsiyetime sallamış da durmuş :) Söylediklerimin hep arkasındayım, Serenay'ın birleşme partisinde çılgınca dans edip ertesi gün annem diye ağlaması bana gerçekçi gelmemişti… Hakan'ın söyledikleri hala kulaklarımda, ben yalan söylemem… Birisi hakkında onun olmadığı ortamlarda konuşuyorsan bunu onun yüzüne karşı da konuşabilmelisin.. Sonra senle "bunu konuştuk gidip söylemissin" demek dedikoduculuğun ta kendisidir.


Evet, şartlar gerçekten zordu, ama güzel kilo verdim, kendimi dinledim, çok iyi geldi... Bundan sonra Survivor ile ilgili konuşmayı düşünmüyorum, Acun'a sözüm vardı katıldım, kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Acun benim iyi arkadaşımdır her zaman da böyle kalacak. Kimseye kırgın değilim.. Berna, Anıl veya Merve'den birisinin yarışmayı kazanmasını çok isterim, diğer yarışmacılara da başarılar dilerim. Ben gülmeyi eğlenmeyi seven biriyim, hayatımda eğlence kaldığı yerden devam edecek, haftaya 'Ara Gaz' da Kadir ile şova devam.." ifadelerini kullandı.
Pascal Nouma Hakan ve Serenay'a ateş püskürdü!

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...