Söke'deki cinayete 2 tutuklama

Söke'deki cinayete 2 tutuklama

YAŞAM Haberleri

Hırsızlık amacıyla girdikleri evde Aktarmacı'yı öldürdüğü öğrenilen zanlılar, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Aydın'ın Söke İlçesi'nde yalnız yaşadığ evinde ağzı bantlı, elleri ve ayakları bağlı, boğulmuş durumda bulunan 54 yaşındaki Neriman Aktarmacı'nın katil zanlısı olarak 2 kişi yakalandı. Hırsızlık amacıyla girdikleri evde Aktarmacı'yı öldürdüğü öğrenilen zanlılar, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yaklaşık 25 yıl önce eşinden boşanan, 3 çocuk annesi, tarım işçisi Neriman Aktarmacı, geçen 3 Ocak'ta, işyeri servisinin kalkacağı yere gitmedi. Bunun üzerine meraklanan arkadaşları, Aktarmacı'nın Fevzipaşa Mahallesi Dalgıç Sokak'taki evine gitti. Açık kapıdan içeri girenler, korkunç manzarayla karşılaştı. Elleri ve ayakları bağlı, ütü kablosuyla boğulmuş halde Aktarmacı'nın cesedini bulanlar durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, olay yerinde inceleme yaparak delil aradı. Evdeki eşyaların dağıtılmış halde bulunduğu ayrıca Aktarmacı'nın bir miktar parasının da kayıp olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmasının sürdüren polis, zanlıların kimliğinin E.Ö ve F.E. olduğunu belirledi. Yerleri tespit edilen zanlılardan E.Ö. Düzce'de, F.Ö. ise Söke'de yakalandı. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen iki zanlının cinayeti, hırsızlık için işlediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerini ardından iki zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...