Trabzon'un Şener aşkı

Trabzon'un Şener aşkı

SPOR Haberleri

Devre arasında Ozan Tufan'ı isteyen Trabzonspor bu defa yeşil-beyazlıların başarılı sağ bekine kancayı taktı

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak için çalışmalar yapan Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bu sezon ligde UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı hedefleyen Trabzonspor, ilk olarak Bursaspor'un başarılı sağ beki Şener Özbayraklı'yı renklerine bağlayabilmek için fiilen harekete geçti. Bursaspor'dan daha önce de Ozan Tufan'ı isteyen ancak devre arası görüşmelerde kulübünün futbolcu için 10 milyon avro istemesi üzerine transferden vazgeçen bordo-mavililer bu defa yeşil-beyazlı takımın başarılı sağ beki Şener Özbayraklı'ya kancayı taktı. nbsp;
Karar kongre sonrası
Trabzonspor'un dışında Beşiktaş'ın da çok istediği Şener için yeşil-beyazlı kulüp bekleme kararı aldı. 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel kurul sonrası yeni gelecek yönetimin Şener'le birlikte diğer oyuncularla ilgili kararı vereceği ve ondan sonra kulüplerle masaya oturacağı belirtildi. Bursaspor'un 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Şener, Süper Lig'de 27 maçta 5 asiste imza attı. Türkiye Kupası'nda 7 karşılaşmaya çıkan Özbayraklı bu karşılaşmalarda da 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...