Beşiktaş'ta sorun çözüldü!

Beşiktaş'ta sorun çözüldü!

SPOR Haberleri

Para krizi sonunda çözüldü.Şampiyonluk yarışında artık nefesler tutulurken, Beşiktaşlı oyuncular dört aydır maaşlarını alamıyordu.

Para krizi sonunda çözüldü.Şampiyonluk yarışında artık nefesler tutulurken, Beşiktaşlı oyuncular dört aydır maaşlarını alamıyor. Ama bunu hiçbir zaman sahaya yansıtmayan futbolcular, Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin takdirini topladı.Bu özveriye kayıtsız kalmayan Başkan Orman ve yöneticiler, para kaynağını buldu. Yönetim, oyunculara gelecek hafta primlerini yatırmak için harekete geçti. Yapımına devam edilen Vodafone Arena'nın bir tribününe kulübün sponsorlarından birinin adı verilecek.


ŞAMPİYONLUK PRİMİ AÇIKLANACAK
Sponsordan gelecek paranın 3 milyon TL'sini futbol takımına ayıracak olan Orman ve ekibi, oyuncuların primlerini hesaplarına yatıracak.Bu sayede futbolcularının moralini bir kat daha arttırmayı planlayan yönetim, şampiyonluk ve de Şampiyonlar Ligi primlerini de oyunculara kısa süre içinde açıklayacak.


Kaynak: nbsp;Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...