Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike Londra yolcusu

Emenike Londra yolcusu

SPOR Haberleri

Emenike'den Fenerbahçe yönetimine transfer talebi gelmesi durumunda nasıl bir tavır alınacağı da merak konusu.

Fenerbahçe tribünleri sıkıntı yaşayan son haftalarda ise takıma önemli katkılar yapmaya başlayan Emmanuel Emenike'nin takım arkadaşlarına sezon sonunda takımdan ayrılacağını söylediği iddia edildi.İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraladığı iddia edilen ve yine Londra takımlarından biriyle anlaştığı belirtilen Emenike'nin tek sıkıntısı Fenerbahçe'nin isteyeceği bonservis ücretinin olduğu ifade ediliyor. Emmanuel Emenike'yi önceki sezon 13 milyon Euro karşılığında Rus ekibi Spartak Moskova takımından transfer eden Sarı-Lacivertli yönetimin en az 10 milyon Euro isteyeceği iddia ediliyor.


Emenike ile birçok takımın temas halinde olduğu olduğu ancak Nijeryalı futbolcunun tercihinin İngiltere ve özellikle de başkent Londra olacağı önceden beri yazılıp çiziliyordu.Emenike son haftalarda Fenerbahçe taraftarıyla olan ileşitişimi iyi bir seviyeye getirse de, önceden yaşanan olaylardan hem kendisi hem de menajeri ciddi rahatsızlık duymuş menajerinden Fenerbahçe taraftarını eleştiren sözler gelmişti.


BAŞKAN YILDIRIM NASIL BİR TAVIR ALACAK!
Geçtiimiz haftalarda basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı düzenleyen Başkan Aziz Yıldırım, "Emenike'yi kazanmak istiyoruz. Onu 13 milyon Euro'ya satın almıştık. 10 milyona satsak o paraya aynı kalitede bir oyuncuyu bulamayız. Fenerbançe taraftarı da tribünlerden tepki göstermemeli. Ona destek olmalı" açıklamasınaı yapmıştı.Ancak Emenike transfer için ısrarcı olursa Başkan Aziz Yıldırım'ın daha fazla olmayacağı da ifade ediliyor.


Kaynak: nbsp;Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...