99-96 Zaferin mimari Derrick Rose

99-96 Zaferin mimari Derrick Rose

SPOR Haberleri

Chicago Bulls ile Cleveland Cavaliers karşı karşıya geldi. United Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bulls 99-96 kazandı ve seride 2-1 öne geçti.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu Konferansı Yarı Final 3. maçında Chicago Bulls ile Cleveland Cavaliers karşı karşıya geldi. United Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bulls 99-96 kazandı ve seride 2-1 öne geçti.Chicago Bulls ribauntlarda etkili olsa da maça tutuk bir hücum performansıyla başladı. Buna bir süre uyum sağlayan Cleveland, daha sonra açıldı ve ilk çeyreği önde kapattı. İkinci çeyrekte takımların hücum performansları normale döndü ve daha tempolu bir maç oynanmaya başladı.


İkinci yarıda maç sürekli skor olarak dengedeydi. Hiçbir takım kopma yaşamazken, kötü hücum performansına rağmen Chicago'yu maçın içinde tutan ribauntlardaki dominant performansı oldu. Bulls, Derrick Rose'un süre biterken attığı üçlükle de maçı kazanmasını bildi,Maçın yıldızı 30 sayı 7 ribaunt 7 asistlik performansıyla Derrick Rose oldu. Jimmy Butler 20 sayı 8 ribaunt, Mike Dunleavy 16 sayı, kenardan gelen Nikola Mirotic 12 sayı 8 ribaunt 2 top çalma ile oynadı.Cleveland Cavaliers'ta LeBron James 27 sayı 14 asist 8 ribaunt ile oynadı. JR Smith 14 sayı, Kyrie Irving 11 sayı, Tristan Thompson 10 sayı 13 ribaunt ile oynadı.4 galibiyet alanın konferans finaline kalacağı seride 4. maç pazarı pazartesiyebağlayan gece oynanacak.


Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...