Sezen Aksu, İzmirliler için söyledi

/ Kaynak: DHA
Sezen Aksu, İzmirliler için söyledi

MAGAZİN Haberleri  / DHA

SEZEN Aksu uzun süre sonra hemşehrileri ile Ege Genç İşadamları Derneği'nin yardım konserinde bir araya geldi.

Bir süre önce ev kazasında ayak bileceğini kıran minik serçe şarkılarının çoğunu oturarak söyledi. EGİAD'ın kuruluşunun 25'inci yılı nedeniyle Kaya İzmir Thermal amp;Convention'da düzenlenen balo 'Bizim Çocuklarımız' adıyla, çocukların eğitimi için yapıldı. Baloya dernek üyelerinin yanı sıra İzmir'in seçkin simalarının aralarında bulunduğu yaklaşık 900 konuk katıldı. Volkan Severcan'ın sunuculuğunu yaptığı gecenin yıldızı Sezen Aksu oldu. İzmirli Sezen Aksu uzun aradan sonra hemşehrileri ile hasret giderdi. Aksu'ya Fahir Atakoğlu'nun yönettiği müzisyenler eşlik etti. Sezen Aksu, ayakta söylediği iki şarkısının ardından geçtiğimiz günlerde ev kazasında ayak bileğini kırdığı için programına oturduğu yerden devam etti. nbsp;'Seni Kimler Aldı', 'Gülümse', 'Git', 'Firuze', 'Rakkas', 'Sen ağlama', 'Keskin Bıçak', 'Adı Bende Saklı', 'Kaybolan Yıllar' gibi klasikleşen şarkıların oluşturucusu Sezen Aksu şarkılarının arasına kattığı esprilerle konsere stand up tadında devam etti. Zaman zaman vokalistlerine mikrofonu bırakan 'Minik Serçe', İzmir'de olmaktan, hemşehrileri ile buluşmaktan büyük keyif aldığını söyledi. Aksu'nun şarkılarına konuklar da katılınca dev bir koro oluştu. nbsp;
EGİAD Başkanı Seda Kaya gecede yaptığı konuşmada EGİAD'ın İzmir'in kalkınmasına dönük çok sayıda inisiyatif geliştirip öncülük ettiğine dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Projelerimizin önemli bir kısmı çocuklara ve gençlere yönelik. Çünkü biz 'Ülkemizin Geleceğine İnanıyoruz' sloganını benimseyen bir sivil toplum kuruluşu olarak geleceğimizi onların inşa edeceğinin bilincindeyiz. Sağlıklı ve eğitimli yeni nesiller geleceğin mutlu Türkiye'sinin güvencesidir. Sadece hazır bilgileri düşünmeden, anlamadan, sorgulamadan ezberleyen değil, çevresine duyarlı, gören, sorgulayan, çözen, üreten nesillere ihtiyacımız vardır. Bu da ancak eğitimden geçmektedir. Biz de bu yıl çocuklarımızın eğitimi için yola çıktık."

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...