Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski'den transfer ve Galatsaray açıklamaları

Podolski'den transfer ve Galatsaray açıklamaları

SPOR Haberleri

İtalyan ekibi Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, Arsenal'den kiraladıkları Lukas Podolski'nin yeni sezonda Arsenal'e geri döneceğini açıkladı.

nbsp;İtalyan ekibi Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini, Arsenal'den kiraladıkları Lukas Podolski'nin yeni sezonda Arsenal'e geri döneceğini açıklarken, yıldız futbolcu da geleceği hakkında konuştu. Mancini'nin aksine Inter'de kalabileceğinin sinyallerini veren Alman futbolcu, iddialara yeni bir boyut kazandırdı.


"HİÇBİR TAKIMLA GÖRÜŞMEDİM"


Sky'a konuşan Podolski, "Hergün formayı kapmak için çalışıyorum. Her zaman oynamak istiyorum ama bu teknik direktöre kalmış... Önemlisi benim hazır kalabilmem. Gelecek yıl neler olacağını söyleyemem. Arsenal ile hala 1 yıl daha sözleşmem var. Şu anda başka takımlarla görüşmedim. Eğer burada kalırsam her duruma açığım. Burada da kalabilirim, Londra'ya ya da başka bir yere de gidebilirim. Ailem ve kendim için en doğru kararı vereceğiz." sözlerini kullandı.


G.SARAY DEVRE ARASINDA ALIYORDU


İtalyan basını geçtiğimiz günlerde, kiralık gittiği İnter'de aradığını bulamayan Podolski için Galatasaray'ın yeniden devreye girdiğini iddia ederken bu transferin gerçekleşebileceğini yazdı.Arsenal'de satış listesine konulması beklenen 29 yaşındaki oyuncu, devre arasında Galatasaray'ın adeta kapısından dönmüştü.Galatasaray Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Devre arasında Podolski ile kesin olarak anlaştık ama kadrodaki yabancı fazlalığını eksiltemeyince vazgeçmek zorunda kaldık." sözleriyle Podolski itirafında bulunmuştu.Beklenen çıkışı gösteremeyen Podolski, Inter'de 14 lig maçına çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yaptı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...