Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı yöneticiden ağza alınmayacak laflar!

Beşiktaşlı yöneticiden ağza alınmayacak laflar!

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman'ın sert sözlerine hedef olan Divan Kurulu Başkanı Yalın Karadeniz'in cevabı da aynı orantıda sert oldu.

Yalçın Karadeniz Fikret Orman'a ''Bu stadın yapılmasını istemeyen Beşiktaşlının Allah belasını versin'' diyerek cevap verdi.Fikret Orman'ın ''15-20 gün başkanlık yaptın kulübü deplasman götürecek para yoktu dedin'' sözlerine de oldukça sinirlenen Karadeniz ''Başkanın konuşması ile icraatı bir değil. Bir başkana da 10-15 gün başkanlık yaptı diyemezsiniz. Bu size yakışmaz'' dedi.

Yalçın Karadeniz'in de oldukça sinirli yaptığı konuşmanın detayları şu şekilde:
''Bir başkana 10-15 gün başkanlık yaptı diyemezsiniz. Bu size yakışmaz.'' nbsp;
"Netice olarak geldiği günden bu yana bu camia başkana destek veriyor. Belki de haklıdır. Başkan yalnız çalışıyor. Yoruluyor ve meselelere fazla eğilemiyor. İşin doğrusu öyle değil. Başkan çok iyi konuşuyor.1.5 saate yakın konuştu. Takdir edilecek tarafı var. Başkanlık ona yakışıyor. Ama başkanın konuşması ile icraatı bir değil. Bir başkana da 10-15 gün başkanlık yaptı diyemezsiniz. Bu size yakışmaz. 2007 de bana omuz omuza destek verdiniz. Rahmetli babanız hasta vaziyette bana rey atmak üzere buraya geldi. Ben nankörlük yapamam. Bu konuşmaları da dost konuşması olarak kabul edin. "

''Bu stadın yapılmasını istemeyen Beşiktaşlının Allah belasını versin''
"Beşiktaş Kulübü tek başlıdır. Buna kimse karşı koyamaz. Bu Divan'ın 30-40 senelik üyelerini dinleyiniz. Burada söylenenler iftira ve düşmanca hareketler değildir. Beşiktaş'ı düşünerek söyleyen insanlardır .Mesela bu stadın yapılmasını istemeyen Beşiktaşlı'nın Allah belasını versin. Hangi Beşiktaşlı böyle bir düşünebilir? Sanal bir düşman oluşturmayalım. Burada herkes Beşiktaşlı. Beşiktaş için her yapılan işinin sahibi biziz. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...