Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Astsubay'ın kızı oldu

/ Kaynak: DHA
Şehit Astsubay'ın kızı oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Aydoğdu'nun hamile eşi Esra Aydoğdu, kız bebek dünyaya getirdi.

Geçen yıl Ekim ayında Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında eşi 24 yaşındaki Esra Aydoğdu ile birlikte alışveriş yaparken, yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayan Diyarbakır Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu hastanede tedavi görürken şehit oldu. Nejdet Aydoğdu şehit olduğunda 2.5 aylık hamile olan eşi Esra Aydoğdu Ordu'nun Ünye İlçesi'nde özel bir hastanede kız bebek dünyaya getirdi. Kız bebeğe 'Sevinç' adı verildi. Anneler günü öncesi anne olan ve buruk sevinç yaşayan Esra Aydoğdu, gazetecilerin ve ziyarete gelenlerin bebeğini görüntülemesine izin vermedi.

BABA EVİ SIVANACAK

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, şehidin baba evi olan Ünye'nin Pelitliyatak Mahallesi'nde dışı sıvasız evin bir hayırsever tarafından sıvatılacağını, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmaların Mayıs ayı içerisinde başlayacağını söyledi.

FRANSA'DA YAŞAYAN GURBETÇİ DAİRESİNİ BAĞIŞLAMIŞTI

Öte yandan Fransa'da yaşayan sıvacı 39 yaşındaki Ali Dal, şehit Nejdet Aydoğdu'nun doğacak olan bebeğine daire bağışlamıştı. Ordu Valiliği'nde geçen yıl düzenlenen bağış töreninde Ali Dal, Eskişehir'deki bir dairesinin tapusunu şehit eşi Esra Aydoğdu'ya teslim etmişti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...