'Partilerin tamamı bizden kopya çekiyor'

/ Kaynak: İHA
'Partilerin tamamı bizden kopya çekiyor'

Politika Haberleri  / İHA

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş seçime yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

nbsp;BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Kartal'da partililerle buluştu. Düzenlenen programda konuşan Haydar Baş, "Gördüm ki diğer partilerin tamamı adeta bizden çalmak üzere anlaşmışlar. Vatandaşa benden aldıklarını aktarmaya çalışıyorlar. Şunu iyi bilin ki bu arkadaşlarımız bizim dediklerimizi asla yapamaz. Benim bir Milli Ekonomi Modeli'm var. Bu model Rusya parlamentosu Duma'da 5 saat görüşülen ve bizzat Devlet Başkanı Vladimir Putin'in uygulamaya aldığı ve kanunlaştırdığı bir modeldir. Bunu bizim izahımıza gerek yok, canlı örnekleri var. BRICS ülkeleri bizim modelimizi uyguluyor. Şimdi ne hikmet ise biz yanıbaşımızdaki arkadaşlara bu modeli anlatamıyoruz. Bütün dünya uygulayacak, tsunami gibi her tarafı saracak, ondan sonra mı sen ayıkacaksın. Yazık değil mi, ayıp değil mi. İnsan kendi insanına sahip çıkmaz mı. Gerçi şuanda ciddi bir uyanışın eşiğindeyiz. Bunu sokağa çıktığım zaman görüyoruz. Vatandaşlarımız 'hocam seni bekliyoruz' diyor. Merak etmeyin biz de 7 Haziran'da geliyoruz" dedi.

5 BİN TL ASGARİ ÜCRET ELEŞTİRİLERİNE YANIT
5 bin TL asgari ücret eleştirilerine de yanıt veren Haydar Baş, "Bakanlar başladı beni eleştirmeye. Benim vekil, bakan olmuş birçok öğrencim var. 'Haydar hoca 5 bin lira asgari ücreti nasıl verir' diyor. Hodri meydan. En büyük üstadını al, ekonomistlerini al senin kabul ettiğin bir kanalda tartışalım. Bizim iktidarımızda asgari ücret 5 bin lira olacak. Ev hanımları bin 500 lira maaş alacak. Her Türk vatandaşı bin TL alacak. Çocuklar 250 TL maaş alacak" ifadelerini kullandı.
Haydar Baş, konuşmasının sonunda vatandaşların ellerini havaya kaldırtarak oy sözü istedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...