Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şık anneler ödüllendirildi

/ Kaynak: İHA
Şık anneler ödüllendirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Annelerin ev işlerinde kullandığı enstrümanlarından biri olan ütü masası, BySolvo tarafından modern ve işlevsel şekilde yeniden yorumlandı.

Her anne evini sever ve onu güzelleştirmek için uğraşır. Bu "Anneler Günü"nde annenizin hem işini kolaylaştırın, hem de evini güzelleştirin. Evlerde sürekli ütü masasının yerinin sorun çıkarmasından yola çıkılarak tasarlanan dekoratif boy aynalı ütü masası, duvara monte edilmiş bir aynanın arkasına gizleniyor. Ütü masası, aynanın yan tarafa itilmesiyle tek bir hareketle kullanıma hazır hale getiriliyor. Pratik olmasının yanı sıra otomatik olarak kilitlenme özelliği ile güvenli kullanım sağlıyor. 8 mm yüksek dansite süngerle desteklenerek, yıkanabilir örtüsüyle uzun süre örtü problemi yaşatmıyor. Isıya ve neme dayanıklı teflon örtü ile kaplandığı için yanmayı da minimize ediyor.

Mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir bakış açısı getiren BySolvo, aynalı takı ve aksesuar dolabı, dekoratif boy aynalı ütü masası, şifonyer ve yatağa bağlanabilen beşik gibi ürünleriyle yaşadığımız dönemin gerekleri olan fonksiyonellik, tasarım ve kaliteyi bir arada sunuyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...