İbrahim Tatlıses Türkiye'ye döndü

İbrahim Tatlıses Türkiye'ye döndü

MAGAZİN Haberleri

Amerika'da beyin ameliyatı olan Tatlıses, Türkiye'ye döndü. Ünlü sanatçı, Seyrantepe'deki şirketinin terasından gazetecilere, 'İyiyim çok şükür' dedi.

Geçtiğimiz şubat ayında ayında ikinci kez beyin ameliyatı olmak için Amerika'ya giden İbrahim Tatlıses, Türkiye'ye döndü. Miami'de yaklaşık iki ay süren tedavisi biten sanatçı önceki gün sessiz sedasız yurda dönüş yaptı. Tatlıses, yurda döner dönmez soluğu Seyrantepe'deki şirketinin ofisinde aldı. Ofisinde tıraş olan sanatçı, saçlarını da siyaha boyattı.

İbrahim Tatlıses Türkiye'ye döndü

Tatlıses'ten teras selamı

Ardından dinlenmeye çekilen Tatlıses, akşam saatlerinde ise ofisin terasına çıkarak kendisini bekleyen gazetecileri şapkasıyla selamladı. Uçak yolculuğunun kendisini yorduğunu ve saat farkı nedeniyle jetlag olduğunu belirten Tatlıses, "Jetlag oldum. Uyuyarak biraz istirahat edeceğim. Sizleri çok seviyorum. İyiyim çok şükür" diye konuştu. Tatlıses'i annesi de ofisinde ziyaret etti.

Oğluyla hasret gideren sanatçının annesi, Tatlıses istirahat edeceği için kısa bire süre sonra ofisten ayrıldı.
İbrahim Tatlıses Türkiye'ye döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...