Hayatla ölüm arasında

- Güncelleme:
Hayatla ölüm arasında

Yaşam Haberleri

Bir kartalın geyik yavrusunun sırtına pençesini geçirdiği an böyle fotoğraflandı. Fotoğrafçı, bu inanılmaz kareyi yakalamak için dört gün boyunca avı takip etti.

Bir kartalın, geyik yavrusunun sırtına pençesini geçirdiği fotoğrafı görenler, kaçınılmaz sonun, geyik yavrusunun ölümü olduğunu düşünebilir. Ama geyik yavrusu son anda bir çitin altına sığınarak ölümden kurtulurken dev altın kartal, sahibi olan avcının yanına eli boş döndü. nbsp;Fotoğraf, Slovakya'da her sene kartallarla yapılan av sırasında çekildi. Avcılar, eğittikleri kartallarını salarak tavşan, tilki gibi hayvanları avlamaya çalışırken kartalın geyik yavrusunu gözüne kestirdiği görüldü. Fotoğrafçı, bu inanılmaz kareyi yakalamak için dört gün boyunca avı takip ettiğini, böyle bir fotoğraf çekebildiği için kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...