Ağaoğlu'nun yalısında yangın paniği

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Ağaoğlu'nun yalısında yangın paniği

TÜRKİYE Haberleri  / CHA

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun oturduğu 3 katlı yalının bahçesinde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Üsküdar Vaniköy'de, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun da oturduğu 3 katlı yalının bahçesindeki güvenlik kulübesinde çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarından sonra söndürüldü. Vaniköy Caddesi üzerinde bulunan bir yalıda yangın çıktığı ihbarı üzerine Üsküdar, Çengelköy ve Kavacık İtfaiye ekipleri olay yerine gönderildi. Kısa sürede yangın mahaline ulaşan Çengelköy itfaiye ekipleri yangının yalıda değil, yalı bahçesinde bulunan 2 kişilik ahşap güvenlik kulübesinde çıktığını belirleyince, halen hareket halinde olan Üsküdar ve Kavacık itfaiye grupları geri çevrildi. Kısa süreli paniğe neden olan yangının kulübedeki elektrik kontağından çıktığı belirlendi. İş adamı Ali Ağaoğlu'nuda kaldığı 3 katlı daire tipi yalıda herhangi hasarın olmadığı öğrenildi. Yangın sırasında yalı bahçesinde bulunan lüks bir otomobil ise yanmaktan son anda kurtarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. nbsp;

TÜRKİYE
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...