Mutlu Kaya'yı uyandırmak için bunu yapıyorlar

/ Kaynak: DHA
Mutlu Kaya'yı uyandırmak için bunu yapıyorlar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Sesi Çok Güzel yarışmasından tanınan Mutlu Kaya 5 günden bu yanan uyandırılma sürecine alındı. Kaya'ya söylediği şarkılar dünletiliyor.

DİYARBAKIR'da uğradığı silahlı saldırı sonucu Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde 5 günden bu yana tedavi gören ve uyandırılma sürecine alınan Mutlu Kaya'ya sevdiği ve söylediği şarkılardan oluşan şarkılar dinletilmeye başlandı. Kaya'nın bu şarkılara vereceği tepki doktorlar tarafından takip ediliyor. Özel bir televizyon kanalında ses yarışmasına katıldıktan sonra Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci devam ediyor. Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi ealtında bulundurulan Kaya'nın doktorları uyandırılma süreci için aileden 'MP3' istedi. nbsp;Hastane yetkilileri, daha önce de birçok hastada kullanılan ve beyne ileti göndermek amacıyla yapılan uygulamada hastaya sevdiği şarkıların dinletildiğini söyledi. Yetkililer Kaya'nın ailesinden istedikleri MP3'e Mutlu'nun sevdiği şarkıların yüklenmesini istedi. Aile, Mutlu Kaya'nın bizzat söylediği ve sevdiği şarkıların yer aldığı MP3'ü doktorlara verdi. Bu şarkılar Kaya'ya dinletilmeye başlandı. Halen bilinci kapalı olan Mutlu Kaya'nın bu müzikleri dinleyince beyninin vereceği tepkinin titizlikle takip edilip değerlendirileceği açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...