TV8 - SURVİVOR İZLE - Survivor yeni Bölüm bu akşam CANLI

TV8 - SURVİVOR İZLE - Survivor yeni Bölüm bu akşam CANLI

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm ile bu akşam ekranlarda olacak. Survivor yeni bölümde bakalım neler yaşanacak

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm ile bu akşam ekranlarda olacak. Survivor yeni bölümde bakalım neler yaşanacak... Survivor All Star bu akşam 58. bölüm ile ekrana kilitleyecek. Bu akşam yapılacak olan ödül oyunun galibi kim olacak merak konusu. Sahra'nın elenmesinin ardından Survivor All Star adasında neler oluyor? İşte Survivor'dan son detaylar..

TV8 - SURVİVOR İZLE YENİ BÖLÜM nbsp;

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI nbsp;

TV8 YAYIN AKIŞI

07:00Disney Çocuk Kuşağı

Çizgi Film

08:30Ütopya

10:308deSekiz

11:30Bana Baba Dedi

Dizi

13:30Arda'nın Mutfağı (Yeni Bölüm)

14:30Bir Alışverişkoliğin İtirafları

Sinema

16:30Maral: En Güzel Hikayem

20:00Survivor All Star (Yeni Bölüm)

00:153 Adam (Canlı)

01:45Bay Tahmin (Canlı)

Program

03:00Ütopya

04:45Arda'nın Mutfağı

05:30Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

Survivor All star'da bu akşam Gönüllüler ve Ünlüler ödül oyununu kazanmak için yarışacak. Her hafta takımlar arasındaki rekabetin daha da arttığı yarışta, bu akşamın galibi moral depolayacak. Sahra'nın elenmesinin ardından nbsp;Gönüllüler ve Ünlüler adada neler konuşacak? Zaman ilerledikçe ödül oyunlarını kazanmanın öneminin arttığı yarışmada bu hafta neler yaşanacak? Ünlüler mi Gönüllüler mi bu akşamki yarıştan mutlu ayrılacak?
nbsp;
Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba TV8'de.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?
nbsp;
İlk defa ünlüler takımı karşısında sayı olarak daha az kalan gönüllüler takımında ada konseyinde çıkan ilk isimler eşit oy alan Hasan ve Bozok olmuştu. Ancak sms eleme oylaması sonuçlarına göre halkın en fazla oy verdiği isim yine Hasan oldu ve elemeden çıkartıldı.
nbsp;
Kurallara göre bir isim söylemesi gereken Hasan, Turabi'nin adını söyledi. Kişisel dokunulmazlık sembolü olan Hilmi Cem ise Begüm ve Sahra arasında bir tercih yapmak durumunda kaldı ve Sahra'nın adını eleme için söyledi. Böylece gönüllüler takımında Bozok, Sahra ve Turabi eleme oylamasına kaldı.
nbsp;
Halk oylaması sonuçlarına göre ise bu üç isimden en az oyu alan yarışmacı olan Sahra elenerek adaya veda etti. Elenmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Sahra "Eleneceğimi tahmin etmemiştim. Finallere kalmayı çok istiyordum" dedi. Takım arkadaşlarıyla duygusal bir veda yaşayan Sahra adaya veda ederken, ünlüler takımından Merve Aydın da gözyaşlarını tutamadı.Bu haftanın SMS oylama sonuçları ise şu şekilde oldu. 1-Hasan 2-Turabi 3-Bozok 4-Sahra 5-Begüm 6-Hilmi CemSurvivor All Star'dan elenen isim olan Sahra'nın Turabi ile iligli söyledikleri çok konuşulacak. Survivor All Star'ın elenen yarışmacısı Sahra, Turabi'nin canını acıttığı için onun da canının yanmasını isteyen Sahra iddialı itiraflarda bulundu. Bu sezon Turabi'ye neden uzak durdun sorusuna şöyle cevap verdi. 'Geçen sene Turabi ile çok şey yaşadım. Turabi ile aramızda ne yaşanırsa yaşasın sonunda yine onu destekledim.Türkiye'ye dönünce bu desteklememi başka yerlere çekmiş samimiyetsiz bulmuş. Ben de bu sene ona sırtımı döndüm ve o yolda yürüdüm. nbsp;Zaten Survivor All Star'a gelmekteki amacım finale gitmek ve Turabi ile sonuna kadar savaşmaktı. Dayanabildiğim yere kadar savaştım düşman olarak görmedim ama gerçekten canımı yakan bir insanın canını yakmak istedim ve bu şekilde hareket etmek istedim. '

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...