Başbakan'dan Meral Akşener açıklaması

Başbakan'dan Meral Akşener açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu. İzmir'de STK temsilcilerine hitap etti.

İşte Başbakan'ın açıklamalarından satır başları;

Allah aşkına eskiden karakola giden bir arkadaş şimdi işkenceyle karşılarışırım diye bir şey düşünüyor mu? Karakolları şeffaf hale kim getirdi. Şimdi Doğu'ya gidiyoruz meralar şenlenmiş sürüler çıkmış yaylalara, hayvancılık gelişiyor. Doksanlı yıllarda bunlar mümkün müydü.?

Şimdi bizim Van'ı da İzmir kılmamız lazım. Avrupa'da ilk kez denizin üzerini doldurarak denizin üzerine havalimanı inşa ettik. Allah aşkına bunların görülmesi lazım.

MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

Muhalifimin de onuru benim onurumdur. Onun için muhterem bir hanıfendiye kaset üzerinden şantaj yapıldı. Ve ben hemen çıktım tepki gösterdim. Türkiye'deki bütün kadınların onuru bizim onurumuzdur. Birileri vaktinde bu başörtülü diye ikna odaları kurmuştu. O zaman onlara karşı mücadele ettik haklıydık yine mücadele ederiz.

Bu millet aydınlığı gördü artık puslu havaya prim vermez. 17 Ağustos depreminde devlet Sakarya'ya günler sonra gitti. Ama şimdi ise Nepal'de deprem oldu, Haiti'de deprem oldu ve oralara ilk inen uçak Türk Hava Yolları uçağı oldu. Bunların artık görülmesi lazım.

İzmir ve Türkiye ile ilgili vizyonumuz bellidir. Sık sık gelip sizlerle buluşacağız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...