Van Persie adım adım Fenerbahçe'ye

Van Persie adım adım Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

İngiltere'de sezonun bitimine bir gün kala menajeriyle masaya oturan Hollandalı Robin van Persie, Manchester United'dan ayrılma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinin 1 numarası Robin van Persie, Manchester United'dan ayrılmanın eşiğinde... İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre 31 yaşındaki golcü Louis van Gaal'in kendisini gelecek sezonun kadrosunda düşünmemesi sebebiyle menajeri Kees Vos'la bir araya gelerek seçeneklerini masaya yatırdı. İtalya şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi finalisti Juventus'un 2 yıllık sözleşme önermeyi planladığı Van Persie için iddialı takımlardan birisi olarak Fenerbahçe görülüyor. nbsp;


MANCHESTER UNİTED KOLAYLIK YAPACAK nbsp;
Manchester United cephesi ise Van Persie'nin yüksek maliyetli kontratından kurtulmak adına her türlü kolaylığı göstermeye hazır... 2016 yazına kadar sözleşmesi olan Hollandalı, Kırmızı Şeytanlar'dan yılda 9 milyon Euro alıyor. nbsp;


PREMİER LİG'İ YILLARCA SALLADI
Arsene Wenger'in keşfi olarak 2004'te İngiltere'ye adım atan Robin van Persie, uzun süre kanat oyuncusu olarak görülse de forvette kendini buldu ve Arsenal'de 2011/12 sezonunda 30 golle krallık yaşadı. Kupa kazanma arzusuyla 3 yıl önce Manchester United'a transfer olan Van Persie, Alex Ferguson dönemindeki son şampiyonluk olan 2012/13 sezonunda büyük katkı sağlamıştı.
Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...