Trabzonspor son lig maçında Balıkesir'i mağlup etti

Trabzonspor son lig maçında Balıkesir'i mağlup etti

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer Oscar Cardozo (2) ve Medjani'nin golleriyle taraftarına galibiyetle veda etti

Ligde 'ununu elemiş, eleğini asmış' iki takımın mücadelesi idman havasındaydı. Süper Lig'den düşen Balıkesirspor'u evindeki son maçta ağırlayan Trabzonspor taraftarına galibiyetle veda etti: 3-2. Misafir ekip daha organize ve dikine ataklarla rakip on sekize inerken ilk golü de bulan taraftı. Mehmet Ekici başta olmak üzere, bireysel ataklarla etkili olmaya çalışan Karadeniz ekibi; bu futbolcunun iki asistinde önce Cardozo sonra da Waris ile müsait fırsatları harcadı. 25'teki 3. Ekici pasında bu defa Medjani kafasını çalıştırsa da Vukovic iyi yer tutmuştu. 29'daki Uğur'un kaptırdığı top Trabzonspor'u geri düşürdü. Muğdat'ın getirip bıraktığı topu Aykut enfes bir falsoyla uzak köşeye bıraktı: 0-1. Kendine gelen Yanal'ın talebeleri kanatları daha iyi ve yoğun kullanarak yüklenmeye başladı. 34'te Yusuf'un "efsane Hami'yi" andıran bazukasında topu takip etmekte zorlandık; üst direğe vurup yere düşen meşin yuvarlağı Medjani kaleciden önce davranarak kafayla tamamladı: 1-1.
Gecenin asist kralı Yusuf nbsp;
50'de bu defa Zeki sağ kanattan indi ve ortaladı; ortalarda görünmeyen Cardozo topa çok iyi yükselerek meşin yuvarlağı köşeye bıraktı: 2-1. Yılmayan Balıkesir'in kaybedecek bir şeyi yoktu. Cesurca yüklendi rakibinin defansına. Bu arada 59'da Cardozo karşı karşıya pozisyonda önemli bir fırsatı harcadı. Dün Balıkesir daha çok gol yemediyse kaleci Vukovic'e borçlu. 69'da topu on sekiz dışında kontrol eden Eray, İbrahim Demir'in soluna müthiş bir füze çıkardı: 2-2. Maç bu skorla bitecek gibi denirken 86. dakikada gecenin en iyilerinden Yusuf Erdoğan sahne aldı yine. Sağdan yaptığı nefis asistte Oscar Cardozo şık bir kafa vuruşuyla Trabzonspor'a Avni Aker'deki son maçında galibiyeti getirdi: 3-2.
TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERSUN YANAL: Sevinçli bitirdik
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun son iç saha maçında karşılaşma öncesi hedeflerinin kazanmak olduğunu söylerken, "Bu hedefimize ulaşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarımız buraya kadar gelerek bize destek oldu. Onları evlerine sevinerek gönderdik. İç saha maçlarımızı mutlu bitirdik. Özellikle ikinci yarıda daha olumlu bir futbol ortaya koyduk. Balıkesirspor'u da tebrik ediyorum. Onlara PTT 1. Lig'de başarı diliyorum" açıklamasında bulundu. Öte yandan dünkü maçta sarı kart gören Yusuf Erdoğan cezalı duruma düştü. Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek olan genç futbolcu sezonu kapatmış oldu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...