Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili belediye başkanını vuran zanlı teslim oldu

/ Kaynak: DHA
AK Partili belediye başkanını vuran zanlı teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bursa'da AK Partili belediye başkanını vuran zanlı Yozgat'ta teslim oldu

Bursa'nın merkez Gürsu İlçesi'nde Belediye Başkanı AK Partili Cüneyt Yıldız ile koruması Yener Şimşek'i silahla ağır yaralayan Fevzi Bekar, Yozgat'ta polise teslim oldu. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ile şoförü Yener Şimşek'i çarşamba günü makam odasında silahla ağır yaraladıktan sonra kaçan zabıta memuru Fevzi Bekar, Yozgat'ın Boğazlayan İlçesi'nde polise teslim oldu. Başçavuşluktan zabıta memurluğuna geçtiği belirtilen Fevzi Bekar, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Yozgat'tan Bursa'ya getirildi.

Başından yaralanması sonucu durumu ağır olan ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde uyutulan Başkan Cüneyt Yıldız'ın hayati tehlikesi devam ederken, karnından yaralanan koruması ve şöförü Yener Şimşek'in hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...