Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filinta dizisi Amerika yolcusu

Filinta dizisi Amerika yolcusu

MAGAZİN Haberleri

Amerika'nın en çok izlenen kanalı 'Travel Channel', TRT'nin sevilen Osmanlı polisiye dizisi 'Filinta'nın setini ziyaret etti ve özel bir belgesel hazırladı

Amerika'nın gezi kanalı 'Travel Channel', TRT 1'de yayınlanan 'Filinta'nın İzmit'deki setini ziyaret etti. Yapımcı Robin Acutt, özel bir bölüm çekerken programın sunucusu Karla Cavalli de dizinin bir bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Es Film yapımcılarından Serdar Öğretici ve Wilma Elles ile röportaj yapan ekip, sette unutulmaz bir gün geçirdi.


Kostümlere hayran kaldı
Kanalın TV Planet / Primetime Gezegeni (Planet Primetime Paradise) programı için çekim yapmaya gelen ekibin dünyaca ünlü sunucusu ve dansçılardan Karla Cavalli, Filinta'nın 24.bölümünde minik bir rol alarak kendini gösterdi. Format gereği kendi çekimlerini yaparken bulundukları ülkelerin özel dizi ve programlarının içine de dahil olan ünlü sunucu, rolü için yakın dövüş sanatları eğitmeni Hilmi Ergül ile bir çalışma yaptı. Dizinin kostüm tasarımcısı Fadim Üçbaş tarafından hazırlanan elbise ile objektif karşısına geçen Cavalli, "Es Film ekibine çok teşekkür ederim. Amerika'ya döndüğümde mutlaka bu tarihi kostümü de programda kullanacağım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...