Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

/ Kaynak: İHA
Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre bugün hava durumu şöyle;

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Sivas, Kayseri, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

27 Mayıs Çarşamba günü yurdun iç ve batı kesimlerinde sağanak yağış görülecek. Yağışlar etkisini cuma gününe kadar sürdürecek. İstanbul, Ankara, İzmir , Bursa ve Antalya'da yer yer etkili sağanak yağış görülecek.

ANKARA'NIN KUZEYİNDE DOLU YAĞIŞINA DİKKAT!

Ankara'nın Pursaklar, Akyurt, Çubuk ve Esenboğa Havaalanı çevrelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışla birlikte büyük çaplı dolu yağışı beklendiğinden tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 30
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 25
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 28
Adana: Parçalı bulutlu 30
Antalya: Az bulutlu ve açık 25
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 21
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 23
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı 30 nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...