Survivor'da Bozok'un cezası belli oldu

/ Kaynak: İHA
Survivor'da Bozok'un cezası belli oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Survivor All Star'da dün akşam hayrete düşüren bir sahne yaşandı. Yarışmayı kazanan Bozok rakibi Hakan'a adeta kafa attı. Ilıcalı ise cezayı kesti.

Ekranların sevilen yarışmasından sular durulmuyor. Son olarak ödül oyunları sırasında sinirlerine hakim olamayan Bozok kenar Doğukan Manço'ya destek veren Hakan'ın üzerine yürüyerek bir anda kafa atıyor. Yaşanan olay sonrası Acun Ilıcalı sert tepki verdi. Diğer yarışmacılar da olaya müdahale ederek büyümesini engelledi. Yaşanan olaylar sonrasında Bozok'un diskalifiye edilmesi beklenirken programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın verdiği karar herkesi şaşkına çevirdi. Acun, 'Bu hafta hiç bir oyunda oynamama cezası veriyoruz. iç bir oyunda oynamayacaksın ve kenarda duracaksın' sözleriyle kararı açıklarken bu karar sosyal medyada izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı.
İŞTE O ANLAR-TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...