Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dali'deki çatışmalarda 10 kişi hayatını kaybetti

/ Kaynak: AA
Dali'deki çatışmalarda 10 kişi hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / AA

Dali kentinde çıkan çatışmalarda 10 kişi öldü, Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı Halk Direnişi güçleri, bazı karargahları ele geçirdi.

Yemen'in Ed-Dali kentinde çıkan çatışmalarda 10 kişinin hayatını kaybettiği ve Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı Halk Direnişi güçlerinin, bazı karargahları ele geçirdiği bildirildi. Halk Direnişi kaynaklarından alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Husiler ve devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlısı güçler ile Halk Direnişi milisleri arasında Dali kentinin merkezinde çatışma çıktı. Çatışmaların ardından 2 milis ile 8 militanın hayatını kaybettiği, Salih yanlıları ve Husilerin kentteki karargahlarının Halk Direnişi güçlerince ele geçirildiği belirtildi. Halk Direnişi'nin, Ensarullah Hareketi ve Salih yanlısı güçlerin kontrolündeki 33. Tugay'a ait karargah ile emniyet merkezini kuşattığı ve çatışmaların kentin çeşitli noktalarında devam ettiği aktarıldı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...