Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan anonsçusunu üç kere düzeltti

Cumhurbaşkanı Erdoğan anonsçusunu üç kere düzeltti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törende anonsçusunu üç kere düzeltmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sinan Erdem Spor Salonu'nda esnafla buluşmasında, konuşmasını tamamladıktan sonra esnaf örgütleri başkanları tarafından çeşitli hediyeler verildi. Erdoğan'ın yıllardır sunuculuğunu yapan Orhan Karakurt, bu sırada, tamamen dolu olan salona önemli bir duyuru yapacağını söyleyip, herkesin dikkatle dinlemesi istedi... karakurt, tam "Cumhurbaşkanlığımızın ev sahipliğinde 30 Mart Cumartesi günü..." demişti ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müdahale geldi. Erdoğan, tarihi "30 Mayıs" olarak düzelttirdi.

Karakurt anonsuna, "30 Mayıs saat 17:30'da Yenikapı Meydanı'nda muhteşem bir şölen var" diye devam etti. Erdoğan buna da müdahale ederek, "Fetih şöleni" diyerek sufle verdi. Karakurt anonsuna, "Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Başbakanımız ile beraber Fetih Şöleni'ni gerçekleştireceğiz" diye devam etti.

Orhan Karakurt, anonsunun sonunda bir hata daha yaptı. "652. Fetih Şöleni..." deyince, Cumhurbaşkanı Erdoğan başını iki yana sallayarak, "562'nci" diye düzeltti.

Cumhurbaşkanı'nın sesini gürültüden dolayı duyamayan Karakurt, Erdoğan'ın yanına kadar giderek, doğru rakamı tekrar öğrenip anonsuna devam etti.

Anonsun sonunda Karakurt, sözlerini, "Hep birlikte yeni bir destan yazmak için Yenikapı Meydanı'nda olacağız. Hazır mıyız?" diye tamamlayınca, tribünlerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da alkışladı.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...