Menajeri açıkladı, Stoch Fenerbahçe'ye dönüyor!

Menajeri açıkladı, Stoch Fenerbahçe'ye dönüyor!

SPOR Haberleri

Sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönmesi beklenen Miroslav Stoch için ilk resmi açıklama Slovak oyuncunun menajeri Milan Lednicky'den geldi.

Rusya Ligi takımlarından transfer teklifleri aldığı iddia edilen Stoch'un sezon sonunda Fenerbahçe'ye döneceğini açıklayan Lendicky, "Fenerbahçeli yöneticiler ile görüştük, Stoch Fenerbahçe'ye dönecek. Kendisini de yeniden Fenerbahçe'de olmak istiyor. Stoch'un Fenerbahçe ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Rusya Ligi takımlarından Dinamo Moskova'nın ilgisi hakkında da konuşan Lednicky, "Bu konu hakkında bir şey konuşmak doğru değil, böyle bir ilginin olduğunu bilmiyorum." dedi. Rus basını, Stoch için Fenerbahçe'ye 4 milyon avroluk bir teklif sunduğunu ancak bu teklifin Fenerbahçe tarafından geri çevrildiğini iddia etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...