Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray ilk bombayı patlattı, dünyaca ünlü yıldızla el sıkışıldı!

Galatasaray ilk bombayı patlattı, dünyaca ünlü yıldızla el sıkışıldı!

SPOR Haberleri

Galatasaray ilk iş olarak, Schalke'de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng'le yıllık 1.5 milyon Euro'ya el sıkıştı.

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi, transfer için kolları erken sıvadı. Sarı-Kırmızılılar ilk iş olarak, Schalke'de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng'le yıllık 1.5 milyon Euro'ya el sıkıştı.
Galatasaray, transferdeki ilk bombayı Kevin Prince Boateng'le patlatmaya hazırlanıyor... nbsp;


Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon başında Milan'dan 10 milyon Euro'ya transfer olduğu Schalke'de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştı. Hatta tarafların, senelik 1.5 milyon Euro üzerinden 4 yıllığına el sıkıştığı da gelen haberler arasında. Yönetimin, mazbatayı aldıktan sonra Boateng'in kulübü Schalke'yle temasa geçeceği öğrenildi. Almanlar'ın bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro talep edeceği, ancak Galatasaray cephesinin, oyuncunun kadro dışı kalmasını gerekçe göstererek pazarlığa girişeceği öğrenildi. 28 yaşındaki Kevin Prince Boateng'in, Schalke ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. nbsp;


Çok yönlü bir yıldız nbsp;
Milan forması giyerken forvet arkasında oynayan Boateng, Schalke'de daha çok merkeze, hatta ön liberoya yaklaştı ve çoğunlukla savunmaya dönük oynadı. Bu değişim, tecrübeli futbolcuyu çok yönlü bir yıldız haline getirdi. Zaman zaman hocasıyla disiplin sorunları yaşayan Boateng, aynı zamanda Bayern Münih'in stoperi Jerome Boateng'in kardeşi. Ancak kendisi Gana Milli Takımı için oynarken, Bayern'deki kardeşi, Almanya için ter döküyor. Deneyimli oyuncunun transfer edilmesi durumunda, orta saha bloğunda Selçuk ve Melo ile birlikte görev yapması bekleniyor.


Kaynak: Fanatik nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...