İşte Şükrü Özyıldız'ın yeni projesi

İşte Şükrü Özyıldız'ın yeni projesi

MAGAZİN Haberleri

Televizyon ve sinema dünyasının yakışıklı jönü Şükrü Özyıldız'ın yeni projesi belli oldu.

Şükrü Özyıldız, Özcan Deniz, Meryem Uzerli ve Halit Ergenç'in el sıkıştığı Arap ortaklı O3 Prodüksiyon'la anlaştı. Yakışıklı oyuncu, şirketin Star TV'de yayınlanacak Amerikan yapımı "Pretty Little Liars" dizisinden uyarlanacak "Tatlı Küçük Yalanlar" dizisinde başrol oynayacak. Ancak Gold Film'le 3 yıllık anlaşması olan Şükrü Özyıldız, Arap ortaklı şirketle çalışabilmek için tazminat ödeyecek. Daha önce Tim's Productions'la anlaşması olan Meryem Uzerli de aynı şirketle çalışabilmek için cezai şart ödemek zorunda kalmıştı.
nbsp;
KÖSEM SULTAN'I BEKLEYEMEDİ
Şükrü Özyıldız'a eşlik edecek ilk oyuncu netleşti. Kösem Sultan rolü için en güçlü aday olarak adı geçen Bensu Soral, o projenin hazırlığı uzayınca ve Arap şirketinden bölüm başı 15 bin TL gibi yüksek bir ücret teklif edilince "Evet" dedi. Tatlı Küçük Yalanlar'da, biri ölen 5 kız kardeşin öyküsü anlatılıyor. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...