Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karşıyaka spor bombaları patlatıyor, Sivok ve Holosko

/ Kaynak: DHA
Karşıyaka spor bombaları patlatıyor, Sivok ve Holosko

SPOR Haberleri  / DHA

Karşıyaka'ya Süper Lig'e çıkması için destek olan işadamı Erdal Acar, transferde ilk bombaları patlattı.

Acar'ın mali yükü üstleneceği yeni sezonda sportif direktör olarak görev yapacak Recep Çetin, Beşiktaşlı stoper Tomas Sivok'la prensipte anlaştı, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'a kiraladığı forvet oyuncusu Filip Holosko'yla da el sıkıştı. Beşiktaş'ta 7 sezondur forma giyen Çek Cumhuriyeti Millli Takımı'nın da kaptanlığını yapan 32 yaşındaki Sivok'un sözleşmesi ay sonunda bitecek.Ülkemizde 10 sezondur Manisaspor, Beşiktaş, Başakşehir ve Çaykur Rizespor formaları giyen Slovak yıldız Holosko, 246 Süper Lig maçında 70 gol attı. Holosko da sezon sonu serbest kalacak.


Karşıyaka'da teknik direktör olarak görev yapacak Ogün Temizkanoğlu'nun kadrodaki isimlerden ilk etapta Rıdvan, Mustafa Aşan, Ali Kemal ve kaleci Erhan'ın kalmasını istediği öğrenildi. Rıdvan'ın sözleşmesi bitti, Mustafa ise Şanlıurfaspor'dan kiralandı.
Tüm borçları bağış yaparak ödeme sözü veren Erdal Acar, bu hafta 2 milyon 800 bin TL'lik icralık dosyaları temizleyecek.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...