Balıkesirspor'da kongre sesleri

/ Kaynak: DHA
Balıkesirspor'da kongre sesleri

SPOR Haberleri  / DHA

SPOR Toto Süper Lig'den tek sezonluk maceranın ardından düşmesi kesinleşen Balıkesirspor'da olağanüstü kongre sesleri yükselmeye başladı.

Başkan Tuna Aktürk ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı'nın şubat ayında oynanan Gençlerbirliği maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan aldığı tarihi cezalar sonrası daha aktif görev alan Asbaşkan İsa Tamer Çelik, yerel bir gazetede adaylık mesajları verdi. Çelik, "Takımı gelecek yıl mutlaka Süper Lig'e çıkarırım. Kadroyu dağıtmadan, nokta transferlerle mutlu sona yine ulaşabiliriz" dedi. nbsp;


Bir grup taraftar da yönetimi kongreyi toplamaya davet etti. Başkan Tuna Aktürk ise seçimin gündemlerinde olmadığını tekrarlayıp, "Yönetimden böyle bir talep yok. Ben de görevi bırakmayı düşünmüyorum" diye konuştu. Balıkesirspor'un 15 Mayıs 2014'te yapılan kongresi 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından geçen ay iptal edilmişti. Yönetim de kararı Yargıtay'da temyiz etmişti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...