Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin İdmanyurdu'nda protesto!

/ Kaynak: DHA
Mersin İdmanyurdu'nda protesto!

SPOR Haberleri  / DHA

MERSİN İdmanyurdu'nda günü gelmeden maaşlarının ödenmesini isteyen futbolcular, antrenmana çıkmadı.

Kulüp Başkanı Ali kahramanlı, futbolcuların idman boykotunun hoş olmadığını, sezon içinde ödemelerini en iyi yapan kulüplerinden birinin Mersin İdmanyurdu olduğunu söyledi. Kaptan Servet Çetin'le görüştüklerini de belirten Başkan Kahramanlı, şunları söyledi:
"Futbolcular içeride bulunan 1 maaş alacaklarının ödenmesi için bankaya talimat vermişler. Biz bu ödemeleri zaten yapıyoruz. Bunu da anlattık ama birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bu konuda kimseye izin vermeyeceğiz. 1 maaş alacaklar ve primler zaten ödenecekti.


Ama her ne hikmetse eylem yapıldı. Biz ödemeyiz demedik. Ancak futbolcuların bizden talep ettiği sezon sonuna kadar bütün alacakların ödenmesi. Günü gelmeyen maaş ödemesini nasıl yapacağız? Lig bitsin günü dolsun, öderiz, dedik. Ama anlamadılar." nbsp;
Takımın çok iyi durumda olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ali kahramanlı, "Ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişiler var. Bunu da yönetim olarak tespit edeceğiz. Kimsenin ödemeler iyi giderken takımın bu durumunu ve huzurunu bozmaya hakkı yok. Biz şu an ödemesini zamanında yapan iyi kulüplerden birisi olmamıza rağmen bunlar yapılıyorsa, bu takıma ve kente bunu kimsenin yaşatmaya hakkı yok."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...