İsveç Göçmenlik Kurumu heyeti, Kapıkule'de inceleme yaptı

/ Kaynak: AA
İsveç Göçmenlik Kurumu heyeti, Kapıkule'de inceleme yaptı

DÜNYA Haberleri  / AA

İsveç Göçmenlik Kurumu Genel Müdür Özel Danışmanı Zettergen, Türkiye'nin kaçaklarla mücadelesinin takdir edilecek düzeyde olduğunu belirtti

İsveç Göçmenlik Kurumu heyeti, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulundu. İsveç Göçmenlik Kurumu Genel Müdür Özel Danışmanı Christer Zettergren, beraberindeki heyetle Kapıkule Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, Kapıkule VİP Salonu'nda kabul ettiği heyete, sınır kapılarındaki çalışmalar ve kaçaklarla mücadele yöntemlerini anlattı. Zettergren de Türkiye'nin kaçaklarla mücadelesinin takdir edilecek düzeyde olduğu övgüsünde bulundu. Christer Zettergren ve heyette bulunan İsveç'in İstanbul Konsolosları Fredrik Johansson, Peter Holgersson ve Konsolosluk Vize Bölüm Şefi Banu Gördöl, Kapıkule Gümrük Sahası'nı gezerek tedbirleri inceledi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...